Tontit

Myydään asemakaavan mukaisia omakotitalo tontteja!

Suomelassa yhdistyvät moderni ihmisläheinen asuminen erinomaisine palveluineen ja puhdas luonto. Vesilahden koulut ja kunnan palvelut ovat lähellä Suomelaa. Alue tarjoaa loistavat harrastusmahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Kalaisat vedet, marjaiset metsät, retkipolut ja hiihtoladut takaamat muistorikkaita elämyksiä. Tampereen palvelut ovat vain n. 25 minuutin matkan päässä Suomelasta.

Jokaisella tontilla on osuus yksityisestä yhteisranta-alueesta Pyhäjärven rannassa. Tontti sisältää osuudet kantatilan vesi- ja kalastusalueista Pyhäjärvellä sekä mahdollistaa venepaikan. Tontin ostajilla on osuus yhteisrannan yhteydessä olevasta, n. 4 ha peltoalueesta, johon voi istuttaa oman viljelypalstansa.

Suomelan alueen kaava sisältää erilaisia rakennusratkaisuja mahdollistavia tontteja. Alueella voi valita erilaisia rinneratkaisuja mahdollistavien tonttien tai tasamaan tonttien joukosta itselle mieleisin.

Alueen kaikille tonteille on mahdollista toteuttaa porakaivo maalämpöä varten.

Kaava-alueella on valmiina kunnallistekniikka, sähkö ja tietoliikenneyhteydet. Tontin alueella tehtävät kaivu-, johdotus- ja liitostyöt kustantaa tontin omistaja. Vesilahden kunta tulee asfaltoimaan Suomelan alueen tiet alueen rakentamisen valmistuttua. Alueelle tullaan kunnan puolesta rakentamaan aluevalaistus.

Esirakennetuilla tonteilla on pääosa maanrakennustöistä tehty. Rakennuksen pohja on täytetty, tasattu ja tiivistetty siten, että perustusten alle ei tarvitse laittaa muuta kuin määräysten mukainen kerros mursketta. Samoin piha- ja nurmialueet on tasattu siten, että niihin ei tarvitse laittaa kuin multa- ja murskekerrokset.

Suomelan tontit sijaitsevat kauniilla ja historiallisella paikalla Vesilahdella. Kunta on muodostunut jo yli 660 vuotta sitten ja alueella on vuosituhannen mittainen historia.

Kartta

Avaa tonttikartta ja tutustu vapaisiin tontteihin »